RUMORED BUZZ ON رییس جمهور

Rumored Buzz on رییس جمهور

Rumored Buzz on رییس جمهور

Blog Article

↑ «عکس/ حسین دهقان و همسرش در ستاد انتخابات». مشرق نیوز. ۲۰۲۱-۰۵-۱۱.

با توجه به عواملی همچون ناامیدی جامعه از پیگیری مطالبات‌شان در چارچوب امکانات جمهوری اسلامی، فساد گستردهٔ مالی و اداری، اعتراض‌های سراسری دی ۱۳۹۶ و آبان ۱۳۹۸ و سرکوب آن به وسیله حکومت، نبود آزادی‌های سیاسی همچون آزادی بیان و نقض حقوق بشر، عدم مقبولیت و مشروعیت گفتار حکومت، اصلاح‌ناپذیری ساختار سیاسی و انتخابات نمایشی و غیرآزاد، محدودیت‌های شدید سیاسی، اجتماعی و مذهبی پیوسته، ناامیدی و بی‌اعتمادی مردم به هر دو جناح حاکمیت (اصلاح‌طلبان و اصول‌گرایان)، بحران اقتصادی در نتیجهٔ سوءمدیریت و تحریم‌های آمریکا؛ مشارکت مردم در انتخابات ۱۴۰۰ با کاهش چشمگیر مواجه و به ۴۸ درصد رسید.[۶][۷][۸][۹][۱۰][۱۱]

آذربایجان غربی ۲٬۴۲۷٬۷۷۲ ۴۶٫۷۸٪ ۹۲۵٬۶۵۶ ۶۲/۵۸٪ ۵۷۹٬۲۳۱ ۱۳/۲۹٪ ۱۲۲٬۹۹۰ ۲۰/۳۲٪ ۱۸۸٬۱۲۰ ۳/۸۲٪ ۳۵٬۳۱۵

خوزستان ۳٬۶۳۵٬۶۳۵ ۴۹٫۹۸٪ ۱٬۵۸۵٬۱۹۰ ۵۵/۲۱٪ ۸۷۵٬۲۳۰ ۳۸/۴۹٪ ۶۱۰٬۱۴۳ ۴/۱۸٪ ۶۶٬۲۹۲ ۲/۱۱٪ ۳۳٬۵۲۵

خبرگزاری فارس». . بایگانی‌شده از اصلی در ۲۵ مه ۲۰۲۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۱-۰۵-۲۵.

↑ «نتایج تفصیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ به تفکیک استان و شهرستان-۱۱-۰۵-۱۴۰۰». پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور.

↑ «رد خبر ارسال اسامی نامزدهای تأیید صلاحیت شده از سوی شورای نگهبان به وزارت کشور». ایسنا. ۲۰۲۱-۰۵-۲۴. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۵ مه ۲۰۲۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۱-۰۵-۲۵.

↑ «روحانی: همه مردم باید احساس کنند نماینده ای در انتخابات ۱۴۰۰ دارند». خبرآنلاین. ۲۰۲۱-۰۳-۳۱. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۸ آوریل ۲۰۲۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۱-۰۳-۳۱.

[۱۲۲][۱۲۳][۱۲۴] دوباره جمعه‌ای دربارهٔ درز اطلاعات و منتشر شدن اسامی توسط خبرگزاری فارس گفت سخنگوی شورای نگهبان گفته اسامی روز سه‌شنبه به وزارت کشور ارسال می‌شود؛ به روشنی مشخص است نامه‌ای به وزارت کشور ارسال نشده بود که از وزارت کشور درز اطلاعاتی صورت گرفته باشد. همچنان نه شورای نگهبان و نه وزارت کشور مسئولیت درز اطلاعات زودهنگام منتشرشده از سوی خبرگزاری فارس را نپذیرفته‌اند.[۱۲۵][۱۲۶]

صفحه‌هایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند بیشتر بدانید مشارکت‌ها

 لبنان: نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان پیروزی سید ابراهیم رئیسی به‌عنوان رئیس‌جمهور منتخب مردم ایران در سیزدهمین دوره انتخابات را به رهبر ایران تبریک گفت و اعلام کرد: "ایران با قاطعیت در برابر تحریم ها مقاومت می‌کند.

سید مصطفی محقق داماد و محمد درویش‌زاده در مقاله‌ای با عنوان "حقوق را جدی بگیریم (جای خالی قانون «مدیریت تعارض منافع» در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم)" اثبات کردند که در انتخابات دوره سیزدهم ریاست جمهوری سه مورد نقض قواعد تعارض منافع اتفاق افتاده؛ این در حالی است که قواعد تعارض منافع در منابع اسلامی، آیات قرآن و روایات و فقه اسلامی، پذیرفته شده‌است.

رادیو زمانه. ۱۷ اکتبر ۲۰۲۰. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۰ اکتبر ۲۰۲۰. دریافت‌شده در ۱۷ اکتبر ۲۰۲۰.

رأی‌گیری بنابر قانون جمهوری اسلامی ایران در یک روز جمعه برگزار شد و نامزدی که اکثریت مطلق آرا را کسب کند به‌عنوان رئیس‌جمهور برگزیده می‌شود. چنانچه در مرحلهٔ NEWS نخست برای هیچ‌یک از داوطلبان اکثریت مطلق حاصل نگردد، انتخابات دو مرحله‌ای می‌شد.

Report this page